El bloc de l'esapi públic i joves de Santa Coloma de Gramenet

El mapa jove virtual de Santa Coloma de Gramenet

El mapa jove virtual de Santa Coloma de Gramenet és una eina creada pel projecte Joves i Espai Públic de l’àrea de Participació de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet. L’eina i recurs pretén:

  • visualitzar i oferir una fotografia de la xarxa de recursos, equipaments, associacions i entitats juvenils del municipi.
  • facilitar el treball en xarxa entre els serveis i recursos juvenils
  • fomentar els coneixement i reconeixement dels serveis i recursos juvenils entre ells mateixos
  • potenciar l’ús de les eines gratuïtes i lliures disponibles a la xarxa per tal de visualitzar els projectes i apostar per la gestió 2.0 dels projectes sòcioeducatius.


El mapa jove virtual de Santa Coloma de Gramenet s’ha creat amb un geolocalitzador gratuit (servidor Google) i en el qual hi podem trobar la fitxa tècnica i fotografia dels equipaments juvenils municipals, associacions i entitats de joves o que tenen algun projecte amb població jove, recursos i moviments socials alternatius de la ciutat, espais públics del municipi: parcs, places i jardins, i altres recursos, espais i equipaments.

Per a la creació del mapa s’han contactat i entrevistat a les entitats i recursos esmentats i el projecte Joves i Espai públic garanteix l’actualització de l’eina previ avís dels recursos via correu electrònic: santacolomajove@gmail.com.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s